Edellisten vuosien kisauutisia

Teemu Ahtee ja Sarotti Harjun voitokkaissa kisoissa 28.5.206, kuva Harjun oppimiskeskus.
Heidi Junkkarinen ja Campina Grande kisoissa kesällä 2015. Kuva Rondy Stenman ja Raisa Tarola.

18.9.2016:
Heidi Junkkarinen ja Campina Grande osallistuivat Uudenmaan Hevosurheilijoiden kouluratsastuskilpailuihin Tuusulassa. Luokkana VaB:0 2009 ja ratsukko ylsi upeasti toiselle sijalle (2/10)! Prosentteja Heidi ja Campina saivat 64.50!

11.9.2016:

Teemu ja Sarotti "Seppo" ratsastivat Lohjan aluemestaruuskisoissa 11.9.2016 luokan FEI Vaativa B Junioreiden esiohjelma 2009. Ratsikko sijoittui hienosti viidenneksi (5/30) prosentein 62.25!

28.5.2016:

RS Majoranin edustajilla on taas ollut viikonloppu täynnä kullan kimallusta.

Teemu Ahtee hevosellaan Sarotti, aka Seppo, voitti tuplakultaa Harjun Oppimiskeskuksen kansallisissa kilpailuissa!! Perjantaina Vaativa B junioreiden esiohjelmasta ensimmäinen sija prosenteilla 64,363% ja lauantaina Vaativa B:3 -luokasta niin ikään ensimmäinen sija ja prosentit 63,011%. Teemu ja 8-vuotias ruuna Seppo olivat keväällä kuukauden verran harjoittelemassa Saksassa Joseph Freesen luona ja tällä kaudella tarkoitus on startata näitä vaativia luokkia.

Eva Nurminen ja Hagels Safira pääsivät kirkkaimmalle mitalille Tampereen Ratsastusseura ry:n kansallisissa kisoissa 4-tason Helppo A -luokassa prosentein 65,167%.

RS Majoran onnittelee molempia kisaajia mahtavista suorituksista ja on todella ylpeä edustajistaan! Onnea TEEMU JA SEPPO sekä EVA JA SAFI!

28.3.2016:

RS Majorania on edustettu pääsiäisenä hienosti! Majoranin edustusratsukot Heidi Junkkarinen ja Campina Grande (vas) sekä Eva Nurminen ja Hagels Safira (oik) kilpailivat Helppo A -luokissa, Heidi 1-tasolla Vihdissä ja Eva 3-tasolla Tampereella. Heidi sijoittui 3. sijalle tuloksella 62,608%, Evan tulos 62,672% riitti sijaan 9/27. Hienoa ratsastusta kummallakin, hyvä Majoran!