Liity jäseneksi

Jos haluat liittyä Ratsastusseura Majoraniin, täytä Suomen Ratsastajainliiton seuraanliittymislomake TÄÄLLÄ (linkki ja ohjeita myös alempana) 

Paperisia jäsentietolomakkeita tai RS Majoranin omaa jäsentietolomaketta emme enää käytä. Suomen Ratsastajainliiton (SRL) sivuille sivuille istutettu seuraanliittymislomake on ollut liiton monivuotinen haave, se saatiin vihdoin käyttöön vuonna 2019.

 

JÄSENMAKSUHINNAT LÄHTIEN 1.1.2020: 

Seniori64 €v. 2001 tai aiemmin syntynyt
Juniori54 €

v. 2002 tai myöhemmin syntynyt

Perhejäsen

35 € juniori
42 € seniori

Samassa osoitteessa asuva(t) 2,3 jne. jäsen(et)

Kannatusjäsen10 €Ei seuran eikä SRL:n etuja, mutta saa osallistua seuran tapahtumiin, esim. pikkujouluihin
Kunniajäsenseura maksaaSeuralle merkittävä henkilö, jonka jäsenmaksun seura hoitaa

 

Kun olet täyttänyt tiedot, saat kuittauksen, että jäsenhakemus on siirtynyt seuran käsiteltäväksi. Kun RS Majoranin jäsensihteeri on käsitellyt anomuksesi (käsittelyaika lähtökohtaisesti muutamia arkipäiviä, lomakaudella menee kauemmin), saat siitä sähköpostitse väliaikaviestin. Jäsenyys ja etuihin kuuluva tapaturmavakuutus tulevat voimaan, kun jäsensihteeri on käsitellyt ja hyväksynyt jäsenhakemuksen ja jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä.

Jäsenmaksut (pois lukien kannatusjäsen) sisältävät urheiluvakuutuksen, Hippos-lehden, oikeuden kilpailu- ja toimihenkilölisensseihin ja merkkisuorituksiin sekä muut SRL:n jäsenedut (Huom! Perhejäsenet saavat Hippos-lehden perheen varsinaisen jäsenen kautta). RS Majoranin kannatusjäsen nimensä mukaan kannattaa seuran toimintaa ja saa osallistumisoikeuden seuran tapahtumiin, sillä ei saa edellä listattuja SRL:n etuja. Lisätietoja SRL:n jäseneduista löydät TÄÄLTÄ.

RS Majoranin tapahtumiin voivat osallistua vain seuran jäsenet. Jäseneksemme lasketaan myös seuran kannatusjäsen, jonka vuosimaksu on 10 euroa, ja tietenkin ”tavallisemmat” seniori-, juniori- ja perhejäsenet. Kannatusjäsenyydellä lunastaa siis oikeuden osallistua seuran tapahtumiin, mutta esimerkiksi seurakisoissa jäsenhinnalla ratsastamiseen, mestaruuskisoihin kvaalatakseen, merkkisuorituksia suorittaakseen ja saadakseen muita seuran ja Suomen Ratsastajainliiton etuja tulee olla ns. täysjäsen eli juniori-, seniori- tai perhejäsen.

Seurakisat ovat jatkossakin avoimia myös ei-jäsenille, joilla on Green Card tai Green Card Plus -kortti, mutta heidän lähtömaksunsa on 45 euroa. Jäsenen lähtömaksun hinta on 35 euroa.

Seuran jäsensihteeri 1.1.2020 lähtien on Riikka Mutikainen, hänen sähköpostinsa on majoran.jasenet@gmail.com ja puhelinnumeronsa 040 547 3210.

SRL:n seuraanliittymislomake löytyy TÄÄLTÄ, OSOITE ON https://liity.ratsastus.fi/

 1. Täytä etu- ja sukunimesi sekä henkilötunnuksesi (ei pelkkä syntymäpäivä, myös tunnusosa tarvitaan), paina JATKA

 2. Valitse seuraksi Ratsastusseura Majoran (ennakoiva tekstinsyöttö toimii)

 3. Valitse jäsenlaji. Sinistä laatikkoa klikkaamalla löytyy lisätietoja vaihtoehdoista. Hinnat löytyvät ylempää tältä sivulta, paina JATKA

 4. Täytä osoitetiedot (osoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite (aikuisen) ja kieli) ja lisää ruksi laatikkoon, jossa kerrot hyväksyväsi, että antamasi tiedot tallennetaan seuran ja liiton käyttämään jäsenrekisteriin.

Tietosuojaselosteen pääset lukemaan lomakkeen alalaidasta.

Kun olet täyttänyt tiedot, saat kuittauksen, että jäsenhakemus on siirtynyt seuran käsiteltäväksi. Kun RS Majoranin jäsensihteeri on käsitellyt anomuksesi, saat siitä sähköpostitse väliaikaviestin.

Jäsenyys tulee voimaan, kun jäsensihteeri on käsitellyt ja hyväksynyt jäsenhakemuksen ja jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä.

SRL:n seuraanliittymislomakkeen vastausvaihtoehdot ovat kaikille samat, lomakkeeseen ei voi lisätä seurakohtaisia kysymyksiä. Jos haluat liittyä RS Majoranin sähköpostilistalle ja saada tietoa ajankohtaisista asioista, LIITY RS MAJORANIN SÄHKÖPOSTILISTALLE TÄÄLTÄ!

 

Ajankohtaisia jäsenasioita, päivitetty 28.12.2019: (näistä kerrottu 6/2019 jäsenkirjeessä, tässä vielä kootusti)

 

Muutoksia SRL:n jäsenseurojen henkilöjäsenten jäsenmaksu-, jäsenkortti- ja lisävakuutuskäytäntöihin

 

Ratsastajainliiton jäsenseurojen henkilöjäsenten jäsenmaksu-, jäsenkortti- ja lisävakuutuskäytännöt muuttuvat 1.1.2020.

Muutokset ovat osa isompaa uudistusta, jossa tavoitteena on luoda seuroille sähköinen alusta (Jäsenhuone), jossa seuran jäsen voi itse hallita omia tietojaan, maksaa jäsenmaksun, osallistumismaksuja sekä saada seuran, liiton ja yhteistyökumppaneiden jäsenetuja ja tarjouksia. Jäsenhuone kytkeytyy uudistettuun kilpailujärjestelmään (KIPA) ja mahdollistaa kirjautumisen samoilla tunnuksilla molempiin järjestelmiin.

Uudistuksen ensimmäiset askeleet vaikuttavat jo vuonna 2020 seuraavasti:

 

Jäsenmaksut ja e-lasku

 • Jäsenmaksulaskut lähetetään seurojen jäsenille 2.1.2020 alkaen postitse, kuten aiemminkin.

 • LähiTapiolan vakuutusturva ja muut jäsenedut käynnistyvät jäsenmaksun maksamisesta.

 • Jäsenmaksulaskut voi vuoden 2020 laskun yhteydessä tilata jatkossa e-laskuna. Tällöin seuraavan vuoden jäsenmaksulasku saapuu alkuvuodesta 2021 suoraan verkkopankkiin. Laskun voi myös halutessaan laittaa pankin suoraveloitukseen.

Ohjeet: https://www.ratsastus.fi/tiedotteet/jasenmaksulaskun-maksaminen-e-laskuna/

 

Jäsenkortti ja Jäsenhuoneen käyttöönotto

 • Jäsenkortti tulee vielä vuonna 2020 muovisena korttina HIPPOS-lehti nro 2:n mukana maaliskuussa tai erikseen kirjekuoressa.

 • Tulossa oleva Jäsenhuone mahdollistaa sähköisen jäsenkortin, jonka käyttöönottoa selvitetään parhaillaan.

 • Sähköinen jäsenkortti otetaan käyttöön aikaisintaan vuoden 2021 alusta.

 

Lisävakuutus vuoden 2020 alusta vain lisenssikaupasta

 • Ratsastusseurojen jäsenet ostavat jatkossa LähiTapiolan lisävakuutuksen suoraan lisenssikaupasta. Jäsenkortin yhteydessä ei lähetetä enää erillistä paperilaskua.

 • Lisävakuutuksen ostaminen edellyttää, että jäsenen henkilötunnus on tallennettu jäsenrekisteriin. Ongelmatapauksissa pyydetään ottamaan yhteyttä oman seuran jäsensihteeriin, joka lisää hetun rekisteriin.

 • Edellisellä kaudella ostettu lisävakuutus on voimassa vain tammikuun 2020 loppuun (ei enää maaliskuun loppuun). Jotta lisävakuutusturva on voimassa myös vuonna 2020, on tärkeää ostaa lisävakuutus heti vuoden alussa.
  Vakuutuksen sisältö, ohjeet ja maksulinkki: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/lahitapiolan-urheiluvakuutus/lahitapiolan-lisavakuutus/